Fem presenter till hundälskaren

Att ge presenter till en person som älskar hundar är både roligt och kreativt. Som hundägare uppskattar man alltid saker relaterade till hundar, alltifrån innovativa prylar till något med ett fint hundmotiv. Oavsett om du köper till dig själv eller till någon annan hundälskare kan du inspireras av nedanstående presenttips.

Allt med hundmotiv

Om man gillar hundar blir man oftast glad med allt som har hundmotiv, exempelvis strumpor, muggar och örngott. För att skapa en personlig present rekommenderas snygga kaffemuggar med tryck som utgörs av favorithunden eller ett kul citat om hundar. Kanske har personen en egen hund eller en favoritras som kan utgöra motivet. Nästan alla använder en kopp dagligen för att dricka te eller kaffe. Att ha en personlig kopp med ett vackert hundmotiv för det roligare att dricka morgonkaffet. Du kan även skapa en kopp med något fyndigt uttryck eller ett vackert citat relaterat till hundar. Nedan följer tre exempel på hundcitat:

  • Hundar lämnar spår av tassar i ditt hjärta
  • Home is where your dog is
  • Det är svårt att lära en gammal hund att låta bli att sitta

Innovativa hundprylar

En hundägare kommer alltid att uppskatta nya, innovativa prylar som hen kan använda tillsammans med sin fyrbenta vän. Hundägare spenderar mycket pengar på sina husdjur och därför är det ofta mycket uppskattat när presenterna kommer från någon annan. Det kan exempelvis vara ett bälte som underlättar rastningen av hunden, smarta reflexer eller hundleksaker. Oavsett vad det är brukar hundälskaren tycka att det är roligt och spännande att testa nya föremål tillsammans med hunden.

Brandsäkra ljus

På vintern och hösten när mörkret faller är det vanligt att ha levande ljus i bostaden. Alla hundägare vet att kombinationen av levande ljus och hund är farlig och bör undvikas. En hund mer mycket energi, nyfikenhet och en viftande svans kan ställa till det om den kommer i kontakt med ett brinnande ljus. En perfekt present är således ett par brandsäkra LED-ljus. Dessa ger ingen riktig låga, men skapar en härlig stämning precis som riktiga levande ljus.

Hundmat & godis

Hundmat och hundgodis är en kul och relativt billig present till hundägaren. Kanske har du hittat något unikt hundgodis som inte går att få tag på där personen bor? Eller så tar du reda på hundens favoritmat och köper ett lass av den. Tuggpinnar och ben är alltid uppskattat av både hunden och ägaren. Om du vill vara lite mer kreativ kan du göra en snackslåda för både hunden och hundägaren. Till hunden lägger du exempelvis en flaska vatten, torkade grisöron, tuggpinnar och ben med olika smaker. Sen fyller du på korgen med motsvarande snacks till hundägaren, exempelvis en flaska vin, chips, nötter och godis i olika smaker.

Snygga kläder till hundpromenaden

Att ge snygga och praktiska kläder till hundpromenaden är en uppskattad present. En vindtät jacka i sportmaterial eller vattentäta kängor är mycket användbara. För en mindre presentbudget rekommenderas en mössa, vantar eller en fin reflex. Köp gärna en livräddande reflex både till ägare och hund.