Du hittar din hundvakt online

Ibland behöver vi en hundvakt till våra bästa vänner, men det är viktigt att det blir rätt. Om du tycker att det är svårt att hitta en hundvakt kan du faktiskt leta online. Det finns plattformar som sammanför ansvarsfulla hundintresserade ungdomar och hundägare.

Hundvakt online

Om du äger en hund är det skönt att kunna anlita en hundvakt då och då. Ifall du ska åka bort vill du veta att din hund har det bra. Antingen på ett pensionat, att någon ansvarig person bor hos dig och tar hand om din hund eller att din hund får bo hos hundvakten. Men många gånger handlar det om att få vardagslivet att gå ihop. Om du jobbar heltid så behöver ju din hund komma ut en till två gånger under dagen. Det är många hundägare som skyndar sig hem på lunchrasten för att rasta hunden. Då är det ju skönt att ha en hundvakt som kan ge hunden en rejäl hundpromenad under dagen. Eller om du är sjuk, precis har brutit benet, och inte kan ta ut din hund på så långa promenader som den behöver. Då är det perfekt att hitta en hundkär person som gärna umgås med din hund. Det absolut enklaste sättet att hitta en hundvakt är på plattformen Yepstr. Det är en plattform som sammanför hundvakter och hundägare. Du letar enkelt upp din närmaste hundvakt för hundpassning via postnummer eller ort. Då ser du vilka som finns i ditt närområde och vem som kan passa.

Rätt hundvakt

Du vill ju naturligtvis att det är rätt person som rastar och tar hand om din hund. Det fina med hundar är att de är riktigt ärliga. Du kommer ganska snabbt märka om din hund gillar personen eller inte. Det kan också vara bra att hitta en hundvakt som är på samma aktivitetsnivå som din hund. Olika raser behöver ju olika mycket motion. Om du har en hund som behöver rejält med motion så är det smart att hitta en kille eller tjej som gärna tar med din hund på en längre skogspromenad, kanske rentav på en joggingtur när de har lärt känna varandra lite mer. När du anlitar hundvakten första gången är det klokt om du berättar vilka regler som gäller för din hund. Om den alltid ska gå fot, vara kopplad, om det finns ett ställe där den brukar få vara lös och liknande. Det är också klokt att informera om vilka regler du har inomhus. Om din hund får sitta i soffan, om den ska ha mat på bestämda tider och om det är okej för hundvakten att ge den hundgodis. Med en hundvakt kan du ge din hund ett härligt hundliv, oavsett hur din vardag ser ut.